Cristian Gog despre campania "Nepoţi de Crăciun": Oamenii au început să ne sprijine încă de dinainte să apar la tv VIDEO

Cristian Gog despre campania
Cristian Gog s-a dedicat "trup şi suflet" astăzi acţiunii caritabile "Nepoţi de Crăciun" derulată pentru al treilea an consecutiv de asociaţia pe care o conduce.

Câştigătorul concursului de televiziune "Românii au talent" îşi doreşte ca anul acesta "ţinta" de a strânge 400 de pachete pentru vârstnicii singuri să fie, dacă nu dublată, atinsă şi depăşită. El a menţionat că astăzi se dedică doar acestei cauze şi a şi organizat un moment demonstrativ în incinta hipermarketului din complexul comercial din Floreşti.

"La prima ediţie ne-am propus să strângem 50 de pachete şi am reuşit 100. Anul trecut am zis să strângem 100 şi am reuşit 250. Acum ne-am propus lucruri mari, 400 de pachete, sper să şi reuşim. De la ediţia trecută deja ne-au sprijinit mulţi oameni, inclusiv companii care au început să ne cunoască.", a povestit pentru ziuadecj.ro Cristian Gog.

El a precizat că în timpul derulării ediţiei precedente nu apăruse încă la emisiunea de tv care l-a consacract. "Fusesem doar la emisiunea de la Opera Maghiară, ce a fost difuzată apoi abia în martie. Dar clujenii au auzit. Chiar dacă faci o acţiune caritabilă oamenii donează în măsura în care te cunosc", a precizat Gog.

Tânărul a admis că scopul campaniei nu este neaparat unul de a ajuta în mod material persoanele vârstnice, cât de a-i sensibiliza pe clujeni cu privire la cei care se simt singuri şi care au nevoie şi ei de căldură sufletească în preajma sărbătorilor. "Iar când te duci nu poţi să mergi cu mâna goală", a menţionat Gog.

Campania "Nepoţi de Crăciun" este derulată pentru al treilea an consecutiv, de asociaţia "Magic People", mai mulţi bloggeri clujeni şi voluntari. Campania constă în strângerea de cadouri pentru persoanele în vârstă din centrele de zi din Cluj-Napoca. Acţiunea de donare se desfăşoară astăzi în zona food-court din Polus Center.

 

Comenteaza