Românul care a făcut senzaţie la "Norvegienii au talent" cântă la Târgul de Crăciun din Piaţa Unirii

Românul care a făcut senzaţie la
Mai multe concerte vor avea loc în ultima săptămână a Târgului de Crăciun ce se desfăşoară între 5-21 decembrie în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca.

Capul de afiş al concertelor din Piaţa Unirii va fi reprezentaţia pe care Bogdan Ota, compozitor, pianist şi producător muzical, o va susţine pe 21 decembrie, de la ora 19. Românul a emigrat în 2010 în Norvegia, unde a fost înscris de şeful său, în trecut la concursul "Norvegienii au talent", conform site-ului oficial al artistului.

Tânărul a avut evoluţii foarte apreciate în cadrul emisiunii şi a ajuns în finală, unde a ocupat locul 2. În urma apariţiilor tv a fost contactat de un producător şi regizor de film din Norvegia, realizând coloana sonoră a unei pelicule. A aport apoi la tv şi în România, fiind ulterior invitat la mai multe concerte. Anul acesta la Cluj a fost lansat şi un volum de dialoguri cu interpretul, realizat de criticul muzical Sergiu Alex (Constantin Ivaneş).

În fiecare zi în intervalul 17-21 decembrie în cadrul Târgului de Crăciun vor avea loc reprezentaţii artistice în cadrul evenimentului

Programul în intervalul amintit este următorul:

17 decembrie:
18:30 David & Six Martini Band, Zoom-Z, Morena Band şi Vimo Quintet (concert organizat cu sprijinul Napoca FM)

18 decembrie
18.30 Bigtime Production; Chris, Ami & Crista, Ligia Mureşan, Cristale şi Skydive

19 decembrie
18.30 Grupul de copii al Uniunii Creştine din România
19.00 Grupul de copii al liceului Liviu Rebreanu

20 decembrie
18.30 Corul Asociaţiei Amicus
20 Bogdan Curta

21 decembrie
18.30 Ansamblul Folcloric de Cântece şi Dansuri Mureşul
19 Bogdan Oţa

 

Comenteaza