Autorul accidentului tragic din Floreşti, arestat preventiv pentru 29 de zile

Autorul accidentului tragic din Floreşti, arestat preventiv pentru 29 de zile
Tânărul care a comis accidentul tragic din noaptea de revelion din Floreşti a fost arestat preventiv azi-noapte, pentru 29 de zile, în urma deciziei Judecătoriei Cluj-Napoca.

Decizia a fost luată la propunerea procurorilor care anchetează cazul.

Tânărul, Răzvan Muzuran, este cercetat penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de ordine.

Avocata tânărului nu a depus recurs. De precizat că pe numele tânărului mai există un dosar penal, din 2012, pentru conducere fără permis. De altfel el avea înfăţişare pe 15 ianuarie în dosarul respectiv. 

Ulterior întocmirii dosarului penal din 2012 el a obţinut permisul de conducere.

Tânărul, în vârstă de 20 de ani este căsătorit cu o tânără de 18 ani şi au împreună o fetiţă, de doar patru luni. De altfel soţia sa l-a convins să se predea Poliţiei, potrivit floresti-gilau.ro.  

UPDATE Potrivit reprezentanţilor IPJ Cluj, tânărul nu avea alcoolemie.

Amintim, un accident tragic s-a petrecut în noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie, pe strada Horea din localitatea Floreşti. O maşină condusă de un tânăr de 20 de ani a accidentat trei persoane, doi bărbaţi, fraţi şi fetiţa unuia dintre ei, în vârstă de 3 ani şi 6 luni, aflată în braţele tatălui său. Unul dintre cei accidentaţi a decedat la locul accidentului, cel de-al doilea, ulterior la spital, în timp ce fetiţa nu a mai putut fi nici ea salvată de medicii de la UPU Copii şi a decedat în cursul dimineţii. Şoferul maşinii a părăsit locul accidentului şi a abandonat apoi maşina; el s-a predat poliţiei dimineaţa.

 

Comenteaza