Mărginean a cerut insolvenţa pentru banii din drepturile TV VIDEO

Mărginean a cerut insolvenţa pentru banii din drepturile TV VIDEO
Ioan Mărginean a motivat că „U” a ajuns în situaţia de a nu-şi mai putea plăti datoriile din cauza „crizei economico-financiare”. Acţionarul lui „U” a arătat că vrea să menţină echipa în Liga I, pentru a obţine bani din drepturile de televizare.

În ciuda datoriilor de 6,7 milioane de euro invocate în cererea înaintată Tribunalului Comercial, instanţa a respins ieri intrarea în insolvenţă a clubului.

În cererea de deschidere a procedurii de insolvenţă, Ioan Mărginean arată că, prin reorganizare, „obiectivul principal urmărit de societate este menţinerea în Liga I a echipei de seniori, fapt ce ar genera încasarea la sfârşitul anului competiţional 2012-2013 a unei sume cuprinse între 1-1,4 milioane de euro, în funcţie de locul ocupat în clasament, reprezentând contravaloarea drepturilor de televiziune".

Planul de reorganizare propus instanţei de Mărginean se referea la „restructurarea grilei de personal, renegocieri contractuale cu fotbaliştii existenţi şi eventual atragerea altora cu un nivel mai ridicat al proporţiei dintre pretenţiile financiare şi randamentul fizic demonstrat în teren, reorganizarea sistemului de cazare şi alimentaţie a fotbaliştilor şi reducerea cheltuielilor administrative".

Aflaţi ce spune Ioan Mărginean despre tratativele pentru atragerea unui nou investitor la „U" în ediţia print ZIUA DE CLUJ de mâine.

 

Etichete
Comenteaza