Mureşan pleacă de la şefia Poliţiei Cluj VIDEO

Mureşan pleacă de la şefia Poliţiei Cluj VIDEO
Alexandru Mureşan pleacă de la şefia Poliţiei Cluj-Napoca.

Ordinul a venit vineri, direct de la MAI. "În cărţi" ar urma să fie Marcel Bonţidean. Întrebat despre ordinul de vineri, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Bolba, a spus doar că va redacta un comunicat de presă pe această temă.

Şeful IPJ Cluj, Ioan Păcurar, spune că e vorba de o cerere venită chiar de la Mureşan. "Dânsul este şef de serviciu şi a cerut eliberarea din funcţie pentru a pleca la Poliţia Rutieră", a spus el. "În baza raportului pe care l-am întocmit legat de activitatea dânsului, cererea a fost aprobată de IGPR".

UPDATE: "Nu doresc să dau declaraţii, dar vom putea colabora de acum încolo de la Poliţia Rutieră. Puteţi obţine mai multe informaţii prin biroul de presă al IPJ Cluj", a spus Alexandru Mureşan.

Potrivit surselor ziuadecj.ro, urmează un val de destituiri la mai multe inspectorate din ţară.

UPDATE: Conform unor surse din IPJ Cluj, motivul pentru care comisarul şef Alexandru Mureşan a cerut transferul la Poliţia Rutieră se leagă creşterea alarmantă a accidentelor rutiere în judeţul Cluj, în anul 2012. "El a făcut un raport şi a constatat că anul trecut a crescut numărul accidentelor şi practic vrea să se întoarcă la postul pe care l-a ocupat anterior".

Mureşan a fost transferat pe noul post încă din 14 februarie, el nefiind nevoit să dea concurs întrucât a trecut de la o funcţie superioară la una inferioară.

Potrivit surselor citate, funcţia de adjunct al IPJ Cluj va fi ocupată abia peste câteva luni.

Comenteaza