PROMO Iulian Iancu rupe tăcerea la "Jocuri de Putere"

PROMO Iulian Iancu rupe tăcerea la
Luni seară de la ora 22.15, Iulian Iancu, românul care se culcă seara cu secretele industriei energetice sub pernă, vine la "Jocuri de Putere" la RealitateaTv.

Află de la preşedintele Comisiei de Economie şi Industrie din Camera Deputaţilor cine a pus ochii pe bogăţiile românilor, cum au umplut autorităţile buzunarele băieţilor deştepţi, cine achită factura pentru inconştientă de a renunţa la resursele minerale, de ce nu ar trebui să ne vindem companiile energetice, cât de aproape este România de "modelul bulgar" unde un Guvern a căzut din cauza creşterii nejustificate a preţului la energie şi ....de ce nu plăteşte nimeni pentru jaful ultimilor 23 de ani în România?! Dar şi dacă nenumirea lui Iancu la Ministerul Energiei este un joc al întâmplării sau o lichidare securistica pusă în operă cu ajutorul unor colegi dar şi ai unor forţe oculte din România şi străinătate deranjate că ...Iancu ştie prea multe!?

Care sunt şansele ca România să iasă în stradă din cauza creşterii preţului la utilităţi după modelul mămăligii bulgăreşti, cine cunoaşte adevărul despre gazele de şist şi cât valorează zăcămintele din Marea Neagră dar şi de ce nu ar trebui să vindem vreodată Romgaz sau Transgaz, respectiv Hidroelectrica, NuclearElectrica ori CFR Marfă...!?
O emisiune despre una dintre cele mai dragi himere ale românilor: "Independenţa Energetică"! Omul care se ştie cu "energia" şi cunoaşte că nimeni altul "jocurile de influenţa" din piaţă, Iulian Iancu rupe tăcerea după 6luni de retragere impusă luni de la ora 22.15 la "Jocuri de Putere" o emisiune care va arunca în aer "Lumea Energiei", cu Rareş Bogdan. (D.E.) 7

 

Etichete
Comenteaza