Procurorii atacă decizia Tribunalului în cazul lui Uioreanu jr.

Procurorii atacă decizia Tribunalului în cazul lui Uioreanu jr.
Procurorii DIICOT au atacat cu apel sentinţa prin care Alexandru Uioreanu a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri.

Alexandru Uioreanu a fost condamnat în 27 martie, anul curent, la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru consum şi trafic de droguri.

Tânărul în vârstă de 17 ani a primit o condamnare cu suspendare şi un termen de încercare de patru ani şi şase luni, timp în care, dacă mai săvârşeşte vreo infracţiune, va trebui să execute şi pedeapsa la care a fost condamnat acum. Instanţa l-a obligat pe Uioreanu jr. şi să urmeze tratament în scopul dezintoxicării, să nu frecventeze locuri sau localuri despre care ştie că sunt frecventate de persoane care consumă droguri sau în care ştie că se consumă droguri şi să nu intre în legătură cu persoane despre care ştie că sunt consumatoare de droguri.


Sentinţa pronunţată de Tribunalul Cluj a fost atacată astăzi cu apel de procurorii DIICOT, anchetatorii fiind nemulţumiţi de pedeapsa aplicată acestuia.

Fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj a fost arestat în 20 decembrie 2012, fiind acuzat de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) de consum şi trafic de droguri. Alexandru Uioreanu a petrecut mai mult de o lună în arest preventiv, fiind eliberat în 29 ianuarie 2013, în urma unei decizii definitive a Curţii de Apel Cluj.

Comenteaza