Camion cu nisip răsturnat pe centura Vâlcele - Apahida. Centura a fost închisă aproape trei ore FOTO / VIDEO

Camion cu nisip răsturnat pe centura Vâlcele - Apahida. Centura a fost închisă aproape trei ore FOTO / VIDEO
Un om a fost rănit în urma impactului dintre un autotren şi un autoturism pe centura Clujului. Camionul care transporta nisip s-a răsturnat pe şosea. Traficul a fost întrerupt.

Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier a fost întrerupt în jurul orei 13.00, pe Varianta de Ocolire Cluj-Est (Centura Apahida - Vâlcele), din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autotren şi un autoturism. "Şoferul camionului încărcat cu nisip nu a mai putut pune frână şi a lovit maşina din faţă", a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Bolba.

Patru persoane din maşina lovită au fost rănite uşor şi au fost transportate la spital. Camionul încărcat cu nisip urma să ajungă la şantierul deschis pe drumul tehnologic paralel, pe o porţiune, cu centura de ocolire.

Potrivit primelor informaţii primite de la faţa locului, o persoană a fost rănită uşor. Autotrenul, care transporta nisip, s-a răsturnat pe carosabil. Circulaţia va fi deviată pe următoarele rute:

- pentru direcţia Apahida - Vâlcele: DN1F Cluj-Napoca - Nădăşelu, DJ103K Nădăşelu - Căpuşu Mare, DN1 Căpuşu Mare - Gilău, A3 Gilău - Turda;

- pentru direcţia Vâlcele - Apahida: DN1 Vâlcele - Cluj-Napoca şi vechea variantă din municipiul Cluj-Napoca (Calea Turzii şi strada Bună Ziua).

UPDATE Traficul este blocat de două ore pe ambele sensuri de circulaţie. Revenim cu informaţii şi imagini video

UPDATE 2 (15:21) Circulaţia s-a reluat la ora 15:05.

UPDATE Vezi ce spune şeful biroului Drumuri Naţionale şi Europene al IPJ Cluj, Sorin Rusu, despre accident:

UPDATE Vezi imagini de la accident:


Comenteaza