Ce a discutat delegaţia din Coreea de Sud la Cluj VIDEO

Ce a discutat delegaţia din Coreea de Sud la Cluj VIDEO
Coreenii au venit la Cluj în căutarea unor oportunităţi de investiţii. O delegaţie de oameni de afaceri din Coreea de Sud au sosit la Cluj pentru o serie de întâlniri cu antreprenorii din zonă. Asiaticii reprezintă firme din domeniul instalaţiilor de iluminat, aparaturii de arhivare şi sterilizare şi accesoriilor de telefonie mobilă.

Coreeni le-au prezentat oamernilor de afaceri clujeni tehnologiile pe care de care dispun şi s-au interesat de posibilitatea de a investi în Transilvania.

"După cum ştiţi, oraşul Suwon este un important centru în domeniul electronic, în domeniul IT şi în domeniul cosmetic, de sănătate. Centrul acesta de afaceri am putea să-l dezvoltăm mai mult, mai ales că oraşul Suwon este înfrăţit cu Clujul. Dincolo de asta, pentru noi este important să avem o poartă de intrare şi prin relaţiile dintre instituţii noi vrem să dezvoltăm această oportunitate de colaborare şi de investiţii", a menţionat K.T. Lee, reprezentant al oraşului Suwon.

Antreprenorii români spun că evenimentul reprezintă o bună posibilitate pentru oamenii de afaceri români şi coreeni de a se cunoaşte mai bine.

"Să nu uităm, Coreea de Sud în momentul de faţă are câţiva coloşi... Clujul este un pol IT în România...", a specificat alin Varga, reprezentant al Open Bridge Consortium.

Evenimentul a fost organizat de primăria Cluj, care speră să atragă noi investitori.

Întâlnirea oamenilor de afaceri români şi coreeni au ajuns la cea de-a zecea ediţie.

Reporter: Cosmin OANŢĂ

Imagine: Florin DAN

Comenteaza