PROMO Dan Diaconescu, la "Jocuri de Putere"

PROMO Dan Diaconescu, la
Senzaţional! Nu rataţi astă seară dezvăluiri incendiare la "Jocuri de Putere". Nu rataţi pentru că nici nu ştiti ce pierdeţi! Exclusiv!

">

N-a găsit-o pe Elodia, n-a reuşit să panseze inimile muncitorilor de la Oltchim, Victor Ponta l-a bătut cu o singură mână, şi nici partidul său nu se simte prea bine iar televizinea ce l-a consacrat a rămas doar o amintire pentru poporul noctambul.

În această seară, de la ora 22.15, Dan Diaconescu, inventatorul audienţei bazate pe angoase, spiţerul săracilor şi speranţa lui Tolea Ciumac în dreptate socială coboară din Rolls-ul său direct în platoul "Jocurilor de Putere" ale lui Rareş Bogdan.

Aflaţi de la unul dintre cei mai ciudaţi dar inteligenţi jurnalişti din România, a cărui intuiţie este întrecută numai de ghinionul său, cine orchestrează demantelarea Partidului Poporului, ce înţelegere a existat între el şi Traian Băsescu în campania pentru referendum şi unde se duc pepedediştii, când se duc. Dar şi ce relaţie a avut cu Adrian Năstase, cu Gigi Becali, Adriean Videanu sau Marean Vanghelie.

Dar şi când va redeschide televiziunea născută în holul unei garsoniere, de cine, dintre realizatorii care i-au copiat reţeta, este cel mai mândru, şi de ce a renunţat la visul de a salva economia României din ghearele neoimperialismului.

Nu rataţi în această seară o ediţie senzaţională "Jocuri de Putere" cu Dan Diaconescu şi Rareş Bogdan, fiindcă nici nu ştiti ce pierdeţi!

 

Comenteaza