PROMO Despre România repetenţilor vopsiţi în savanţi - "ediţie critică" "Jocuri de Putere"

PROMO Despre România repetenţilor vopsiţi în savanţi -
Unul dintre putinii jurnalisti care isi permit luxul de a spune adevarul brutal, dar fara rautate, face o radiografie fara menajamente a prapastiei morale care paraziteaza sansele Romaniei de a se vindeca de comunism.

In aceasta seara, de la ora 22:15, invitatul lui Rares Bogdan la "Jocuri de Putere" este Cornel Nistorescu. Aflati de la una dintre cele mai talentate penite ale ultimilor 50 de ani de ce a dat chix Romania in privinta viitorului de aur la care visa Mihai Eminescu analizandu-i trecutul.

Cine a distrus baricada democratiei, ramasa an de an cu tot mai putine condeie critice, de ce s-a transformat foamea in singurul reper dupa care se cantareste constiinta, cum si-au ratat romanii prezentul lasandu-se inselati de techerghei internationali si ce are de castigat vechea Securitate crescand o noua generatie de agenti de influenta.

Dar si cum pare ca a reusit regimul Basescu sa invinga o majoritate de 70%, de ce repeta USL erorile PDL si cum s-au transformat romanii iesiti in strada la minus 20 de grade in autori de bancuri politice...

Raspunsurile doar in aceasta seara, intr-un dialog despre tristete si compromis, despre minciuna si adevar, despre zeii cazuti si critica natiunii, EXCLUSIV la "Jocuri de Putere", adevaruri dureroase spuse intr-un dialog departe de compromisuri realizat de reprezentanti a doua generatii de jurnalisti ai Romaniei, Cornel Nistorescu si Rares Bogdan.

Comenteaza