Bănceu: "U" ar fi trebuit să se înscrie în Liga a II-a

Bănceu:
Fostul fotbalist şi conducător al Universităţii Cluj, Alin Bănceu a precizat, în cadrul emisiunii Realitatea Sportivă de la Realitatea TV Cluj că în opinia sa formaţia clujeană ar fi trebuit să se înscrie în Liga a II-a, ţinând cont de lot, respectiv de posibilităţile financiare ale clubului.

"Trebuia să existe o sincronizare între lot şi bugetul disponibil. În opinia mea echipa trebuia să se înscrie în Liga a II-a", a punctat Alin Bănceu, în cadrul emisiunii Realitatea Sportivă difuzată vineri după-masă la Realitatea TV Cluj.

Băneu a opinat că ar trebui să i se acorde în continuare încredere lui Ionel Ganea, antrenorul Universităţii Cluj, având în vedere că în finalul sezonului trecut a reuşit ceea ce nimeni nu sconta, obţinând mai multe victorii la cârma echipei clujene.

În actualul sezon "U" Cluj a obţinut în primele cinci etape un singur punct, în urma unui egal pe teren propriu cu Ceahlăul Piatra-Neamţ.

Alin Bănceu a fost jucător şi conducător al Universităţii Cluj în intervalul 2006-2007. El a mai evoluat la alte echipe din Liga I, respectiv în prima ligă din Olanda, la Fortuna Sittard.

 

Etichete
Comenteaza