PROMO Cine va anunge în 2014 la Cotroceni şi UNDE CĂUTĂM vinovaţii pentru "fundătura" din ROMÂNIA ? - la "Jocuri de Putere"

PROMO Cine va anunge în 2014 la Cotroceni şi UNDE CĂUTĂM vinovaţii pentru
Romania intra in ultimul an al decadei "Basescu", dar plecarea presedintelui de la Cotroceni nu spune inca nimic despre cel care-i va lua locul. Decat ca intentia sa de a nu renunta la viata politica ii va obliga pe toti candidatii sa se raporteze inca o perioada la el.

In aceasta seara, de la ora 22.15, urmareste "Jocuri de Putere" pentru a afla cum arata partidele si candidatii care se pot constitui intr-o alternativa tot mai reala la "stafia" lui Traian Basescu.

Afla daca va reusi Crin Antonescu sa surmonteze eventuala lipsa de performanta a Guvernului jumatate liberal si cum va convinge oamenii din strada sa aiba incredere in proiectul sau politic pentru Romaniaz
 
Totodata, urmariti o analiza incitanta a cauzelor turbulentelor din Romania si aflati cat il costa pe cetatean razboiul energiei.
 
Cum vor reusi SUA, Rusia si UE sa faca pace peste spatial carpato-danubiano-pontic? Va alege Romania sa riposteze diplomatic sau sa accepte orice in genunchi?
 
Care este jocul de putere al scandalului "Merkel - gate" si cum trebuie "tradus" rezultatul alegerilor din Georgia, care au consemnat sfarsitul "deceniului Saakasvili", un pro-occidental convins si inceputurile unei noi ere "pro-ruse" a republicii georgiene. De asemenea cum se pregateste Moldova de peste Prut pentru "summitul integrarii" de la Vilnius.
 
Raspunsurile in aceasta seara la "Jocuri de Putere" de la ora 22.15, intr-un dialog incitant intre Rares Bogdan si Cozmin Gusa.

 

Etichete
Comenteaza