L-a înjunghiat în braţ, într-o staţie de autobuz din Turda

L-a înjunghiat în braţ, într-o staţie de autobuz din Turda
O ceartă pornită din cauza unei sume de bani s-a încheiat cu un tânăr la spital şi cu un altul la poliţie. Scena a avut loc, azi dimineaţă, într-o staţie de autobuz din Turda.

"În fapt, în dimineaţa zilei de 28.11.2013, într-o staţie de transport în comun din municipiul Turda a avut loc o altercaţie între doi bărbaţi. Agresorul, în vârstă de 24 ani, pe fondul unei neînţelegeri cu privire la o sumă de bani datorată, a lovit un bărbat de 36 de ani cu un cuţit în zona braţului drept. Bărbatului rănit i s-au acordat îngrijiri medicale, acesta fiind transportat la Spitalul Municipal Turda", se arată într-un comunicat remis presei de către IPJ Cluj.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc incidentul, suspectul de 24 de ani fiind cercetat de poliţişti pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală şi „portul fără drept în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului, ...".

 

 

Comenteaza