Adelin Petrişor lansează joi "Ţara cu un singur gras" la Cluj

Adelin Petrişor lansează joi
O serie de evenimente culturale debutează la Cluj cu o întâlnire cu jurnalistul Adelin Petrişor, care-şi lansează la Cluj volumul "Ţara cu un singur gras", despre regimul politic din Coreea de Nord.

Site-ul clujulcultural.ro în parteneriat cu Librarium Universităţii şi Editura Polirom anunţă prima ediţie din cadrul ciclului de evenimente Serile Clujul Cultural, joi la ora 18, la librăria Universităţii. Intrarea este liberă.

Prima ediţie a Serilor Clujul Cultural îl are ca invitat pe reputatul jurnalist, corespondent de război, Adelin Petrişor, redactor la televiziunea publică. Acesta va lansa la Cluj volumul „Ţara cu un singur gras". Volumul se referă la experienţa de jurnalist în Coreea de Nord, Petrişor fiind până în prezent printre puţinii jurnalişti români care au avut ocazia să viziteze această ţară comunistă. Participanţii vor avea posibilitatea să achiziţioneze şi albumul foto realizat de Adelin Petrişor în Coreea de Nord, premiat la Washington DC cu un prestigios premiu de fotojurnalism şi alte volume semnate de jurnalist. Lansarea va fi urmată de o discuţie liberă cu publicul.

Moderatorul evenimentului va fi jurnalistul Tiberiu Fărcaş, realizatorul publicaţiei electronice clujulcultural.ro şi fost jurnalist ZIUA de Cluj.

Comenteaza