Cum a fost la a doua zi a festivalului We Are Rocking The City GALERIE FOTO

Cum a fost la a doua zi a festivalului We Are Rocking The City GALERIE FOTO
Grimus, Luna Amară, Altar şi Alternosfera au concertat în cea de-a doua zi a festivalului We Are Rocking The City, ce a avut loc în perioada 28-29 iunie, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca.

Peste 5.000 de rockeri s-au adunat în centrul Clujului şi au fredonat la unison piesele cântate de trupele lor preferate, deşi problemele din prima zi de festival au persistat şi în cea de-a doua zi.

Evenimentul a început şi de această dată cu o întârziere, mai mică, de o oră. Calitatea sonorizării a fost, însă la fel de dezastruoasă ca în seara precedentă. O parte din trupe, mai precis Times of Need, Grimus, Altar şi Luna Amară, au ales să nu se bazeze pe sonorizarea oferită de organizatorii evenimentului şi şi-au adus propriul sunetist. Totuşi, prestaţia moldovenilor de la Alternosfera a avut mult de suferit din cauza sonorizării de proastă calitate.

Luna Amară s-a folosit de ocazie pentru a face un apel către publicul clujean, solistul Mihnea Blidariu îndemnând publicul să nu se mai lase manipulat şi să devină schimbarea pe care vor să o vadă în ţară.

Atmosfera a fost animată de către clujenii de la Grimus, care au oferit publicului un spectacol impresionant, cu lumini şi elemente pirotehnice. Dacă ceilalţi artişti s-au mulţumit doar cu mişcare scenică, Bogdan Mezofi, solistul formaţiei, a ales să coboare în public, de unde a cântat alături de ei.

Prestaţie de calitate au avut şi cei de la Altar, dar cel mai mare succes la public l-a avut Alternosfera, trupă care a concertat timp de o oră în Piaţa Unirii. Clujenii adunaţi în centrul oraşului au ignorat sonorizarea proastă şi au dansat şi au fredonat piesele, alături de trupa basarabeană.

Vezi cum a fost în prima zi de festival AICI: Apetit pentru rock: nici măcar organizarea deplorabilă a unui festival nu a putut alunga distracţia

Comenteaza