Era să-şi omoare soţia în bătaie, acum îl aşteaptă puşcăria

Era să-şi omoare soţia în bătaie, acum îl aşteaptă puşcăria
Un bărbat de 43 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore după ce şi-a băgat soţia în spital.

Victima, o femeie de 40 de ani, necesită aproximativ şase luni de spitalizare (180 de zile) după ce, în urma unui conflict în familie, a fost agresată de către soţul său.

"Din cercetările efectuate de către poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca a reieşit faptul că bărbatul i-ar fi aplicat femeii numeroase lovituri cu pumnii, cauzându-i acesteia leziuni care necesită pentru vindecare 180 de zile de îngrijiri medicale", precizează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Evenimentul a avut loc în seara zilei de 8 iulie, în jurul orei 21:00, pe strada Fântânele din Cluj-Napoca. Bărbatul de 43 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "violenţă domestică". Totodată, acesta va fi prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comenteaza