Cei mici sunt aşteptaţi să înveţe baschet de la Ghiţă Mureşan

Cei mici sunt aşteptaţi să înveţe baschet de la Ghiţă Mureşan
Singurul baschetbalist român care a jucat în NBA se întoarce la Cluj, pentru a-i învăţa pe copii tainele baschetului, în cadrul unei noi ediţii a "Ghiţă Mureşan Summer Camp".

Timp de patru zile, în perioada 4-7 august, 120 de copii, cu vârste cuprinse între 9-11 ani și 12-14 ani, sunt aşteptaţi să participe la turneul "Ghiță Mureșan Summer Camp 2014", ce se va desfăşura în parcarea mall-ului din Floreşti.

Participarea este gratuită, iar iar înscrierea se face online pe site-ul www.ghitamuresan.ro.

„Ghiță Mureșan Summer Camp" a ajuns la a noua ediție, iar pentru aceasta trebuie să le mulțumesc copiilor, profesorilor, antrenorilor și mass-mediei pentru interesul acordat și, de asemenea, partenerilor pentru sprijinul financiar. Ne bucurăm că orașul în care Ghiță a descoperit baschetul, acest sport se bucură de o popularitate atât de mare", a spus Mihai Oprean, managerul general al unei firme partenere evenimentului.

În cadrul turneului, copiii vor avea parte de antrenamente de baschet supervizate direct de către Ghiță Mureșan.

Ghiţă Mureşan s-a născut în 14 februarie 1971 în Tritenii de Jos, judeţul Cluj. E singurul român care a jucat în NBA: cinci sezoane pentru Washington Bullets, între anii 1993-1998 şi două pentru New Jersey Nets în perioada 1998-2000. La înălțimea sa de 2,31 m deține, împreună cu Manute Bol, titlul de cel mai înalt jucător din istoria NBA. A avut cel mai bun procentaj la aruncările de două puncte în două sezoane consecutive, între 1995 - 1997.

Comenteaza