Şofer beat la volan, s-a răsturnat cu maşina

Şofer beat la volan, s-a răsturnat cu maşina
Un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a fost rănit uşor luni dimineaţa, în urma unui accident rutier. Maşina pe care o conducea s-a răsturnat.

Accidentul a avut loc pe raza comunei Floreşti, în dimineaţa zilei de luni, 4 august, la ora 02:16, în contextul în care un bărbat aflat în stare de ebrietate a pierdut controlul asupra autovehiulului, a părăsit partea carosabilă, a lovit două panouri publicitare din zonă, s-a răsturnat şi a acroşat gardul unui imobil care mărginea sensul de mers.

"În fapt, un bărbat de 27 de ani, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1 E60, spre Cluj-Napoca, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi a neasigurării la schimbarea direcţiei de mers de pe o bandă pe alta, a pierdut controlul asupra autoturismului", a comunicat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

În urma testării cu aparatul etilotest, a reieşit că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şoferul automobilului a fost rănit uşor, fiind  transportat la U.P.U. 1 Cluj-Napoca, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Totodată, pagubele materiale rezultate în urma impactului sunt de aproximativ 20.000 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

 

 

 

Comenteaza