Întâlnire de gradul 40: doi şoferi beţivi s-au ciocnit unul de altul

Întâlnire de gradul 40: doi şoferi beţivi s-au ciocnit unul de altul
Două autoturisme au fost avariate duminică dimineaţa, în jurul orei 05:00, în urma unui accident rutier, după ce şoferul unui autoturism a intrat pe contrasens şi a proiectat un alt autovehicul în gardul unui imobil. Ambii şoferi implicaţi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Accidentul, petrecut în afara localităţii Muguri Răcătău, a fost cauzat de un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, care din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu autoturism, condus regulamentar de o tânără aflată şi ea sub influenţa alcoolului.

"În urma impactului, autoturismul condus de femeia de 22 de ani a fost proiectat în gardul unui imobil, situat pe DJ 107 M. Fiind testaţi cei doi conducători auto cu aparatul etilotest, s-a stabilit că bărbatul avea o alcoolemie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar tânăra 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat", au precizat poliţiştii.

Accidentul s-a soldat cu avarierea acelor două autovehicule şi a gardului menţionat, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 10.000 lei.

Conducătoarea auto a fost transportată la U.P.U. 1 Cluj-Napoca, însă în acel moment a refuzat să fie examinată.

În cauză se afectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe", faptă prevăzută de Cod penal.

Comenteaza