A pornit la drum fără permis şi cu maşina neînmatriculată; a ajuns într-un canal

A pornit la drum fără permis şi cu maşina neînmatriculată; a ajuns într-un canal
O femeie este cercetată de poliţişti pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat, fără permis de conducere, după ce a fost implicată într-un accident autocauzat.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Secţia 8 Poliţie Rurală Huedin au fost sesizaţi luni seara, la ora 20:20, cu privire la un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au identificat o femeie de 29 de ani, din judeţul Sălaj, care a condus un autoturism neînmatriculat, fără a deţine permis de conducere.

"Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit că femeia s-a deplasat pe DN 1G, iar la ieşirea din localitatea Beliş, înspre oraşul Huedin, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat într-un canal care mărginea drumul naţional", au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.

În accident nu au fost implicate şi alte autovehicule şi nici nu au existat persoane rănite.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducere a unui vehicul fără permis de conducere" şi „conducerea unui vehicul neînmatriculat", fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

 

Comenteaza