Clujul îşi consolidează relaţiile cu ţara vecină

Clujul îşi consolidează relaţiile cu ţara vecină
Primăria Cluj-Napoca a anunţat organizarea celei de-a treia ediţii a Forumului de afaceri Româno-Maghiar, prin intermediul căruia oraşul îşi va consolida relaţiile de colaborare cu ţara vecină.

Scopul forumului este aprofundarea cooperării în domeniile importante din punctul de vedere al dezvoltării relațiilor bilaterale economice, cum ar fi posibilitățile de cooperare în programe transfrontaliere, posibilități de export, cercetare, dezvoltare, inovație şi infrastructură.

"Un alt obiectiv important al evenimentului este de a oferi oamenilor de afaceri români şi maghiari participanţi posibilitatea de a se întâlni, de a face schimb de experienţă, de a-şi lărgi sistemul de relaţii economice, şi implicit de a găsi noi posibilităţi de investiţii", au precizat reprezentanţii municipalităţii locale.

Forumul va avea loc luni, începând cu ora 14:00, în clădirea Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor a Universității „Babeș-Bolyai, fiind organizat de Primăria Cluj-Napoca şi Consulatul General al Ungariei la Cluj, alături de Camera de Comerț și Industrie Româno-Maghiară Carpatia, Camera de Comerț și Industrie a Județului Cluj, FSEGA și Consiliul Județean Cluj. 

Comenteaza