Clujul, în top 10 oraşe care îl vor pe Robbie Williams

Clujul, în top 10 oraşe care îl vor pe Robbie Williams
Clujul se află în top zece al oraşelor cu cei mai mulţi oameni ce doresc ca Robbie Williams să concerteze pe Cluj Arena.

Pe eventful.com, un site internaţional de concerte, festivaluri, filme, viaţă de noapte şi diferite evenimente s-a făcut un sondaj în care fanii lui Robbie Williams, pot vota pentru ca artistul britanic să concerteze în oraşul lor. După oraşe ca Londra, Lisabona şi Sofia, Cluj-Napoca se află pe locul 10, însă cele mai multe voturi au venit chiar din partea bucureştenilor, care se vor şi bucura de prezenţa britanicului la jumătatea acestui an.

Apetitul pentru piese ca „Feel", „Angels" sau „Let Me Enetertain You" le-a fost trezit clujenilor odată cu apariţia zvonului că Robbie Williams ar putea concerta în acest an pe Cluj Arena.

Mult-aşteptatul concert Robbie Williams va avea loc, însă, la Bucureşti, în data de 17 iulie 2015. Turneul "Let Me Entertain You" îi va bucura foarte tare pe fanii români, mai ales că setlistul va fi unul "best of", ce va cuprinde cele mai tari piese din cariera britanicului, după cum informa agenţia de impresariat Best Music, la sfârşitul anului 2014.

Robert Peter Williams este un cântăreț și compozitor englez, nominalizat la premiile Grammy, de 15 câștigător al premiilor Brit. Și-a început cariera ca membru al trupei Take That în 1990. Peste cinci ani a părăsit formația după ce vânduse 25 de milioane de copii, pentru a-și începe cariera solo.

Din această postură a vândut 55 de miloane de albume și 17 milioane de single-uri. A intrat în Cartea Recordurilor datorită faptului că în doar o zi a vândut 1,6 milioane de bilete pentru turneul său mondial din 2006. Este câștigătorul a mai multe premii, inclusiv 15 premii Brit, și şase premii Echo. În 2004, a fost introdus în UK Music Hall of Fame, fiind votat cel mai bun artist al anilor '90.

Etichete
Comenteaza