Tragedie pe şosea: un conducător auto a fost omorât de un şofer beat la volan

Tragedie pe şosea: un conducător auto a fost omorât de un şofer beat la volan
Un grav accident de circulaţie, cauzat de un şofer beat, s-a soldat cu decesul unei persoane şi rănirea gravă a alteia. Vinovatul a scăpat fără nicio zgârietură.

Tragedia a avut loc miercuri dimineaţa, în jurul orei 06:45, pe DN1 E60, pe raza localităţii Căpuşu Mare.

Poliţiştii relatează că un tânăr de 25 de ani din Poieni, care se deplasa dinspre Cluj-Napoca spre Huedin, a intrat în coliziune faţă-spate cu autovehiculul care îl preceda, proiectându-l pe contrasens, unde s-a izbit într-un altul, care circula regulamentar spre Huedin.

În urma impactului deosebit de puternic, şoferul autovehiculului proiectat pe contrasens, un bărbat de 68 de ani din Gilău, a decedat, iar conducătorul autoturismului care circula dinspre Huedin, un clujean de 39 de ani, a fost grav rănit.

"Conform primelor informaţii, accidentul s-ar fi produs pe fondul consumului de alcool, conducătorului auto care ar fi provocat accidentul fiindu-i prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", au precizat poliţiştii.

UPDATE: Bărbătul de 25 de ani implicat în accident a fost reţinut pentru 24 de ore.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier şi luarea măsurilor legale.

Comenteaza