Corporate Games ajunge la Cluj. Câştigătorii vor avea posibilitatea să reprezinte România în Mexic

Corporate Games ajunge la Cluj. Câştigătorii vor avea posibilitatea să reprezinte România în Mexic
Corporate Games, festivalul sporturilor pentru corporaţii, desfăşurat în 28 de ţări din lume, vine în acest an la Cluj.

Competiţia va fi organizată în perioada 22-23 mai, de Zilele Clujului, în mai multe locuri din oraş, printre care baza sportivă Iuliu Haţieganu, Sala Polivalentă şi lacul Iulius Mall. Participanţii vor putea alege între 12 sporturi la care să se înscrie: alergare, baschet, biliard, bowling, ciclism, dragon boat, fotbal în şase, înot, şah, tenis, volei şi tenis de masă.

Câştigătorii vor fi înscrişi automat în finala de la Bucureşti, cu întreceri la 15 sporturi, care va avea loc între 11 şi 14 iunie. Mai departe, câştigătorii finalei naţionale vor reprezenta echipa României în cadrul World Corporate Games, programată în noiembrie, în New Mexico (Mexic).

„Pe baza expertizei de peste 20 de ani în evenimente de talie mondială, organizăm, promovăm şi conducem întreceri sportive într-un mediu corporatist. Misiunea noastră este să aducem oamenii împreună prin sport şi să încurajăm moralul, spiritul de echipă, un stil de viaţă sportiv, sănătos, relaţiile de afaceri şi integrarea socială", au declarat organizatorii.

De-a lungul anilor, la Corporate Games au participat peste un milion de persoane şi 18.000 de firme mari, medii, mijlocii şi mici de pe cinci continente. Prima ediţie din ţară a avut loc la Bucureşti în mai 2012, apoi s-a mutat pentru sporturile de iarnă la Braşov, iar în iunie 2015 vă fi sărbătorită cea de a zecea ediţie.

Conceptul Corporate Games

Corporate Games este cunoscut drept cel mai mare eveniment sportiv din lume, ce promovează sportul în masă pentru amatori, mişcarea şi valorile generale ale sportului în rândul angajaţilor din corporatii. Este o combinaţie între sport, business şi turism, reunită într-o competiţie mondială între corporaţii similară cu Jocurile Olimpice.

Comenteaza