Clujul are cei mai buni barmani din lume

Clujul are cei mai buni barmani din lume
Trei tineri din Cluj au fost desemnaţi cei mai buni barmani din lume, în urma competiţiei "De Kuyper", desfășurată în luna iunie în Amsterdam.

După luni întregi pline cu runde de calificări și antrenamente, echipa formată din Katalin Bene, Marian Porumb și Cosmin Ardelean au reușit să aducă acest important premiu acasă, la Cluj-Napoca, demonstrând astfel evoluția excepțională și ascensiunea de care se bucură orașul Transilvănean în materie de bartending. Echipa clujeană a reuşit să învingă barmani experimentaţi din ţări precum Polonia, Olanda, Italia sau Rusia.

„Cel mai important lucru pentru echipa noastră este că ni s-au recunoscut profesionalismul și meritele pe plan internațional. Restul nu mai contează", a afirmat Marian Porumb, unul dintre clujenii câştigători.

Evenimentul desfășurat la Amsterdam a reunit cele mai bune echipe din lume și a oferit un adevărat show prin diversitatea probelor care au pus la încercare talentele concurenților. În cadrul concursului echipele au trebuit să participle la jocuri de mini-team-building, să realizeze cocktail-uri în timp record, entertainment sau creative cocktails. 

"A fost o experiență de neuitat. Ne-am antrenat atât de mult și am crezut că putem să reușim. Cred că cel mai important lucru a fost faptul că am avut încredere în noi și în echipa noastră și am știut că ne putem baza unul pe altul. Personal sunt foarte mândru de colegii mei și, cred eu, că am reușit să demonstrăm că orașul nostru mai are multe de oferit, chiar și în materie de bartending," a precizat Porumb.

"De Kuyper Cup" este singura competiție de acest gen din lume, evenimentul adresându-se echipelor de bar și nu barmanilor individuali. Cei trei barmani desemnaţi cei mai buni din lume fac parte din echipa Jaxx Garajul cu Rock. 

Comenteaza