RUPE-ŢI PERMISUL! Spaţiul verde, aşternut pufos pentru roţile autoturismelor

RUPE-ŢI PERMISUL! Spaţiul verde, aşternut pufos pentru roţile autoturismelor
Lipsa locurilor de parcare a fost şi este în continuare una dintre cele mai presante probleme din oraş. Unii şoferi reuşesc însă să transforme orice spaţiu liber într-un loc de odihnă pentru preţioasele lor autoturisme.

Excepţie nu fac nici măcar petecele de verdeaţă, şi ele destul de puţine, după cum dovedesc proprietarii celor trei maşini din imagini.

Sătui să alerge după un loc de parcare, ei au decis să şi le lase, fără nicio jenă, fix pe gazonul din faţa unui bloc. Cazul nu este unul izolat, ci din contră, astfel de situaţii de întâlnesc zi de zi, după cum a semnalat un clujean. 

Ajuns la capătul răbdării, el a hotărât să se întoarcă împotriva celor ce apelează la această soluţie şi să aducă problema în atenţia autorităţilor locale. Astfel, printr-un mesaj publicat pe portalul domnuleprimar.ro, clujeanul solicită controale minuţioase ale poliţiştilor locali, cu scopul de a descuraja comportamentul şoferilor. 

"Dat fiind că în fiecare zi cel puţin o maşina parchează pe gazonul din curtea blocului, rog să se ia măsuri corespunzătoare. Fie să puneţi stâlpi ca şi pe trotuar, fie să trimiteţi în fiecare noapte câte un echipaj de poliţie care să aplice amenzi, până se învaţă minte lumea", a scris el. 

Reclamaţia sa a fost publicată marţi, 30 iunie, iar până în momentul publicării materialului nu a primit vreun răspuns.  

Dacă ai surprins şi tu un şofer cu tupeu, care a parcat neregulamentar, trimite-ne imaginile pe adresa de email redactie@ziuadecj.ro sau postează-le pe pagina noastră de Facebook.

"Rupe-ţi permisul!" e o campanie ziuadecj.ro. Dacă parchezi maşina neregulamentar, te taxăm la noi în ziar :)

Comenteaza