Şoselele Clujului, pline de şoferi băuţi la volan

Şoselele Clujului, pline de şoferi băuţi la volan
În cursul zilei de joi poliţiştii au constatat mai multe infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Astfel, au fost depistaţi în trafic conducători auto sub influenţa alcoolului, fără permis de conducere ori conducând autovehicule neînmatriculate.

De exemplu, la 15:50, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Cluj au prins un bărbat de 42 de ani din Gilău care conducea un autovehicul pe raza localităţii de domiciliu sub influenţa băuturilor alcoolice.

15 minute mai târziu, la ora 16:05, agenţii Poliţiei municipiului Gherla au identificat în trafic un alt conducător auto aflat sub influenţa alcoolului. Bărbatul, un apahidean de 53 de ani, a fost depistat pe raza comunei Corneşti. Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

De asemenea, la 23:40, efectivele Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin au depistat pe raza localităţii Aghireşu Fabrici un alt bărbat băut la volan, în vârstă de 30 de ani. La fel ca în cazul anterior, el a fost dus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice de sânge.

Fiecare din cei trei este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Totodată, în cursul aceleiaşi zile, la ora 19:35, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Aghireşu au identificat în localitatea Turea un moped fără număr de înmatriculare sau înregistrare, conducătorul acestuia, un bărbat de 26 de ani, neposedând permis de conducere. 

Faţă de el se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Comenteaza