Clujean, lăsat fără bani în pasajul de la gară. Hoţul s-a dus direct la o sală de jocuri

Clujean, lăsat fără bani în pasajul de la gară. Hoţul s-a dus direct la o sală de jocuri
O femeie bănuită de comiterea unui furt a fost prinsă la scurt timp, într-o sală de jocuri, unde se dusese după săvârșirea faptei.

Incidentul s-a petrecut luni, în plină zi, în pasajul pietonal al gării din Cluj-Napoca. În jurul orei 12:45 polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 39 de ani din Măguri Răcătău cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de furt.

Acesta a relatat oamenilor legii că în timp ce se deplasa prin pasajul pietonal ar fi fost abordat de către o femeie care, profitând de neatenția sa, i-ar fi sustras circa 800 de lei din geaca pe care o purta.

În baza sesizării, polițiștii au efectuat verificări și au depistat într-o sală de jocuri din zona gării o femeie de 27 de ani din Cluj-Napoca, bănuită de comiterea furtului, reuşind să recupereze prejudiciul. 

În baza probatoriului administrat, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată magistraților cu propunere legală. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a femeii.

Comenteaza