Două transporturi ilicite de lemn, depistate în trafic

Două transporturi ilicite de lemn, depistate în trafic
Poliţiştii au reuşit luni să identifice, în trafic, două transporturi ilicite de material lemnos. Cei în cauză au fost sancționați, iar lemnul transportat a fost confiscat.

La ora 19:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin - Postul de Poliţie Comunal Beliş - au depistat un bărbat de 31 de ani din Beliș, care transporta cu un tractor peste patru metri cubi de material lemnos, fără aviz de însoțire a mărfii.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, conform Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar materialul lemnos, în valoare de circa 1.200 de lei, a fost ridicat și predat în custodie reprezentanților ocolului silvic.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au identificat un bărbat de 37 de ani din Florești, care transporta cu o autoutilitară circa doi metri steri de material lemnos, fără aviz de însoțire a mărfii.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, conform Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar materialul lemnos, în valoare de circa 300 de lei, a fost ridicat și predat în custodie reprezentanților ocolului silvic.

Comenteaza