O elevă a Şcolii de Poliţie clujene a câştigat pentru a doua oară concursul MAI

O elevă a Şcolii de Poliţie clujene a câştigat pentru a doua oară concursul MAI
Gisela Năgăra, elevă în anul II la Şcoala de Agenţi de Poliţie Septimiu Mureşan, a câștigat pentru a doua oară ”Festivalul cultural-artistic al studenţilor şi elevilor din instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne”, secțiunea creație literară - poezie.

Ea a concurat cu peste 60 de tineri din mai multe şcoli şi academii de poliţie din ţară, care s-au întrecut între ei la secțiunile de muzică ușoară - solist, muzică folk - solist, muzică folk - grup, muzică populară - solist, la secțiunea instrumentală și la cea de creație literară - poezie.

Elevii au reprezentat Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza București, Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră Avram Iancu Oradea, Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi Grigore Alexandru Ghica Drăgășani, Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Petru Rareș Fălticeni, Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă Pavel Zăgănescu Boldești și școala clujeană de poliție.

Ediția a a XVIII-a a festivalului a fost găzduit de școala clujeană de poliție în perioada 18-22 mai, fiind organizată de Centrul Cultural al Ministerului Administrației și Internelor.

Comenteaza