Home Garden: bucuria gătitului la Street Food Festival (P)

Home Garden: bucuria gătitului la Street Food Festival (P)
Iubitorii de mâncare și experiențe culinare sunt invitați pe 7 - 10 Iulie pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca la primul festival de street-food din România: Street Food Festival, eveniment prezentat de Home Garden. Desfășurat în premieră la Cluj-Napoca, Street Food Festival propune o nouă abordare domeniului culinar și oferă tuturor pofticioșilor un weekend prelungit de activități, preparate și surprize culinare.

Cu o experiență de peste 12 ani pe piața produselor conservate, prezent atât în magazinele de cartier, cât și în supermarketuri, Home Garden a decis că e momentul să facă următorul pas în evoluția brandului, fapt pentru care a ales să susțină și să se implice în Street Food Festival.

Mâncarea și gătitul nu sunt deloc plictisitoare, iar bucătăria poate deveni loc de joacă și de distracție, dacă ai la dispoziție produsele potrivite și de calitate precum cele de la Home Garden.

"Home Garden a decis să iasă în stradă și a ales să o facă la Street Food Festival. Vrem să arătăm că nu este plictisitor să gătești, ci distractiv și creativ. Mai ales atunci când ai la dispoziție ingrediente bune pentru rețete gustoase, rapide și de efect. Vă așteptăm la standul Home Garden din cadrul Street Food Festival, unde chef Marius Mureșan va găti preparate delicioase", a spus Ghassan Shakhshir, director de marketing Home Garden

Meniul este atent ales și va include urmatoarele: supă cremă de porumb, supă cremă de fasole, salată de ton cu mărar, mix veggie, somon a la grec cu legume(înfășurate în varză chinezească), sandwich cu ton, desert cu musli, iaurt și compot, panna cotta cu piersici și suc de roșii cu sos de soia. Standul Home Garden va fi pe Aleea Stadionului în cadrul Street Food Festival, în perioada 7 - 10 Iulie.

"Această colaborare cu Home Garden pentru noi înseamnă extrem de mult. Faptul că au avut încredere în proiectul nostru și s-au decis să ne susțină încă de la prima ediție ne-a bucurat foarte tare și în același timp ne-a motivat să dezvoltăm acest proiect. Dorim să le mulțumim pe această cale și așteptăm cu nerăbdare să vedem ce surprize ne-au pregătit pentru Street Food Festival", a declarat Nely Borza, Project Manager Street Food Festival

 

Comenteaza