Demers de succes ZIUA de CLUJ. S-a închis hardughia de pe Câmpului

Demers de succes ZIUA de CLUJ. S-a închis hardughia de pe Câmpului
Benzinăria dezafectată de la sensul giratoriu şi-a închis porţile pentru amatorii de parcări „la liber” şi pentru cei care îşi aruncau gunoaiele acolo. Locul a fost împrejmuit cu un gard de protecţie, maşinile fiind evacuate din perimetru.

În această săptămână o echipă de muncitori finaliza împrejmuirea în jurul clădirilor de lângă fosta staţie de combustibil din cartierul Mănăştur.

Cu toate acestea, pentru că platoul benzinăriei este acum inaccesibil, şoferii îşi parchează maşinile cu toate roţile pe trotuar, blocând total accesul pietonilor, obligaţi să intre pe carosabil în unul dintre cele mai aglomerate sensuri giratorii din Cluj-Napoca. Înainte, aceştia ocoleau maşinile parcate ilegal chiar prin fosta benzinărie. 
 
„La verificările din 1 septembrie, la intersecția străzii Frunzișului cu strada Câmpului a fost aplicată o sancțiune contravențională pentru ocuparea trotuarului. În 2 septembrie nu au fost depistate autovehicule oprite/staționate neregulamentar în zona menționată. 
 
Actualul proprietar al clădirii şi terenului înconjurător a fost somat să igienizeze zona, acesta angajându-se în acest sens. Acţiunea va fi sprijinită şi de poliţiştii locali, care vor identifica persoanele fără adăpost şi le vor îndruma spre localitatea de domiciliu”,
a fost răspunsul primăriei, la sesizarea ZIUA de CLUJ.  

Clădirea abandonată de la confluenţa celor două străzi din cartierul Mănăştur a devenit depozit de gunoaie şi cartier general al oamenilor străzii. Iniţial, un grup de vecini s-a adresat primăriei, dar municipalitatea a replicat că nu poate face mare lucru. ZIUA de CLUJ a surprins starea în care arăta fosta benzinărie.

Comenteaza