Casa Regală, de Înviere la Cluj

Casa Regală, de Înviere la Cluj
Principesa Margareta şi principele Radu au luat lumină, în noaptea de Înviere, de la mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuţ, în cadrul slujbei oficiată în faţa Catedralei Mitropolitane Ortodoxe din Cluj-Napoca, la care au asistat 3.000 de persoane.

Principesa Margareta şi principele Radu au sosit la Catedrala Mitropolitană Ortodoxă din Cluj-Napoca înainte de miezul nopţii, însoţiţi de IPS Andrei Andreicuţ. Cei doi au asistat la slujba de Înviere pe scena amplasată în faţa Catedralei şi au plecat imediat după ce mitropolitul Clujului a ţinut predica în care a făcut un rezumat al Pastoralei de Paşti, fără să facă declaraţii.

IPS Andrei Andreicuţ a vorbit, în cuvântul său, despre pericolul pe care îl reprezintă imaginile negative, de la televizor sau de pe internet, care reprezintă o fereastră spre iad, îndemnând credincioşii să privească imaginile pozitive, ale icoanelor Maicii Domnului sau ale lui Isus Hristos.

Slujba de Înviere s-a încheiat cu înconjurul Catedralei de către credincioşi, având în frunte mai mulţi preoţi. Principesa Margareta şi principele Radu participă, duminică, la slujba de Liturghie oficiată în ziua de Paşte la Catedrala Greco-Catolică Schimbarea la Faţă din Cluj-Napoca de către episcopul Florentin Crihălmeanu.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza