2.000 de clujeni la primul festival local de bere artizanală

2.000 de clujeni la primul festival local de bere artizanală
Evenimentul, intitulat Craft Beer Days, s-a bucurat de prezența a peste 2.000 oameni pe perioada festivalului desfășurat pe strada Piezișă, au anunţat organizatorii.

Craft Beer Days este un festival dedicat berii artizanale și fabricilor independente din România, aducând la Cluj, în cele trei zile de festival, 10 producători de bere și cidru artizanal, băuturile fiind servite direct de către berari, din standurile amenajate pe terasele celor două locații. 
 
La eveniment a fost prezent și Claudiu Câmpean, finalist al emisiunii Master Chef, care a gătit după un meniu special adaptat evenimentului, cu gustări pe stilul mâncării stradale, iar atmosfera festivalului a fost completată de prezența unor DJ locali ca Le Minion, DJ Digital Love și Andrei Puiu.
 
Printre berararii prezenți la eveniment s-au numărat Zăganu, HopHead, HopHooligans, Bere a la Cluj, Bere Nemțeana, Three Happy Brewers, 1717 Artizanală, Sikaru și Harvester Cider, festivalul fiind organizat de Beerologique în parteneriat cu Blend. Brews& Bites și Studio 26.

Beerologique reprezintă o bază de date online, dedicată berii artizanale din România, centralizând cele mai importante evenimente și informații relevante despre berile produse autohton, prin metode tradiționale.

Comenteaza