Unde “navigăm”

Unde “navigăm”
www.profesionalcosmetics.ro este un site prin care se pot cumpăra, după cum sunt anunţaţi utilizatorii, produse de îngrijire personală folosite în saloanele de cosmetică.
Gama oferită este extrem de diversă, de la şampoane şi vopsele de păr la creme epilatoare, creme autobronzante, seturi pentru călătorie etc. Preţurile nu sunt foarte mici, dar nici foarte mari, ţinând cont de recomandările produselor. Un creion“Soft Eyeliner” poate fi comandat cu 30,22 lei, o cremă nutritivă de noapte este 131 de lei, un set pentru tratamentul de tonifiere a abdomenului şi coapselor costă 83,16 lei, într-o promoţie specială. Paletele de pudră, cu opt nuanţe, sunt cele mai scumpe: până la 315 lei.

Pe profesionalcosmetics.ro, comenzile se fac la fel ca în orice magazin online.
www.cadouritrasnite.ro este un magazin de cumpărături mai... speciale, ca să zicem aşa. O parte dintre produse sunt afişate pe pagina de acces, atrăgând imediat atenţia prin denumiri. Un nume ca “Joc erotic Tarzan & Jane” sau “Set Diavoliţa” pot trezi interesul cumpărătorului virtual, dar se găsesc şi mărfuri mai “cuminţi”, ca “Masca Charleston”, adică ochelarii simpli de bal mascat, sau barbă şi mustăţi de pirat. Doritorii pot însă alege dintr-o gamă foarte largă de produse: costume de Halloween, cadouri sexy sau obiecte pentru farse, fiecare cu diverse subcategorii. Preţurile “jucăriilor” de pe acest site pot merge de la 2 lei (plicurile urât mirositoare, de pildă) la 230 de lei - parfumul cu feromoni “Hot Man”.

www.prin-magazine.ro (foto) vă poate ajuta la “shoppingul” electronic. Site-ul oferă o listă destul de mare de magazine online ale unor mărci renumite, internaţionale şi româneşti. Filtrele de căutare uşurează găsirea produsului dorit, fie că e vorba de ceasuri, cărţi, haine pentru copii sau obiecte ornamentale. Clienţii sunt anunţaţi şi de noutăţile apărute, dar pot beneficia şi de reducerile magazinelor.

Comenteaza