Clujenii de la Altar au “zguduit” Music Pub la concertul aniversar

Clujenii de la Altar au “zguduit” Music Pub la concertul aniversar
Sute de rockeri de toate vârstele, de la puştani de liceu la cei din generaţia părinţilor acestora, au fost prezenţi în Irish & Music Pub, la concertul prin care trupa Altar a serbat 20 de ani de la înfiinţare.


Localul a fost luat cu asalt vineri seară încă de la ora 20:00, pe lângă apropiaţii trupei fiind prezenţi şi artişti din formaţiile de pe scena underground clujeană. Show-ul a fost exploziv chiar de la început, cu trupa Hungry for Heaven (omagiu lui Ronnie James Dio) şi o interpretare surprinzătoare a solistului Dudu Isabel. Din recitalul Altar, agresiv şi plin de energie, nu au lipsit piesele "Mr.President", "Mum", "Stop the Silence" sau "Prison of Death", nici hituri mai noi ca "Atitudine", "Singur împotriva tuturor" sau "Născut învingător". Au existat proiecţii cu videoclipuri şi momente din istoria trupei şi au făcut senzaţie foştii membri Jánky Zsolt, Nimrod, Călin Boca, Mihai Maja, Paul Opriş, care au urcat din nou pe scenă cu această ocazie. "Am rămas prieteni, drept dovadă nu au ezitat să cânte din nou cu trupa. Alex Bodochi, din păcate, nu a putut să ajungă la concert, iar Anghel Marc a contribuit cu fluierele înregistrate la concert. M-am bucurat să văd că toţi cei care au pus o piatră la Altar au fost influenţaţi de episodul acela şi nu au uitat asta", a declarat basistul Teo Peter jr, pentru ZIUA de CLUJ, după concert.

Visul rockerilor clujeni de acum 20 de ani este "90% împlinit", a apreciat fiul regretatului basist de la Compact. "Altar este visul nostru de tinereţe. Au fost două decenii de muncă şi pasiune şi cred că asta apreciază şi fanii, atât cei tineri, cât şi cei de vârsta noastră. Restul de 10% a fost ceea ce nu a ţinut de noi, la fel ca-n viaţă; e omeneşte", a spus Teo Peter jr.

Cântarea din Pub a reunit aproape 500 de persoane şi este prima dintr-o serie de concerte aniversare pe care trupa le va susţine prin ţară în această vară. "Concertul din Pub a fost unul special, unic, pe care l-am dedicat celor de acasă, prietenilor de la Cluj", a punctat basistul. Următoarele recitaluri vor avea loc la Bucureşti, Braşov, Timişoara şi Constanţa. În prezent, Altar pregăteşte cel de-al cincilea album, care va fi lansat la toamnă. "Va fi cel mai complex album Altar, trece în revistă tot ce am făcut noi în ultimii 20 de ani. Păstrează amprenta originală, cu tonalităţi dure, însă va fi unul surprinzător, exploziv, cum nu s-a mai auzit în România", a promis Teo Peter Jr.

 

Comenteaza