Un bărbat a murit aseară pe centura Clujului

Un bărbat a murit aseară pe centura Clujului
Pasagerul unei autoutilitare a murit ieri într-un accident în Cluj-Napoca, petrecut pe viitoarea centură de ocolire a oraşului, care nu a fost încă deschisă circulaţiei publice.

Accidentul a avut loc aseară la ora 22.30, când un şofer de 45 de ani conducea o autoutilitară pe bulevardul Muncii, spre Apahida, pe un sector de drum închis circulaţiei al centurii de ocolire a oraşului. Şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei, a ajuns pe contrasens, după care a părăsit partea carosabilă iar autoutilitara a intrat în coliziune frontală cu un cap de pod. Evenimentul nu poate fi considerat accident rutier, consideră purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Alma Brehariu. "Drumul nu este deschis circulaţiei publice",a explicat ea.


Bărbatul a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 1,13mg/l alcool pur în aerul expirat. Pasagerul din autovehicul a murit iar şoferul a fost rănit uşor. Acesta din urmă este acuzat acum de ucidere din culpă şi pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Etichete
Comenteaza