Cei mai buni elevi, premiaţi la gala Zece pentru Cluj

Cei mai buni elevi, premiaţi la gala Zece pentru Cluj
Bani şi premii în obiecte pentru cei mai performanţi elevi din Cluj, la gala Zece pentru Cluj, speranţele Cetăţii, care a avut loc în această după-masă la Casa de Cultură a Studenţilor.

Mai mulţi copii şi tineri din învăţământul primar, gimnazial şi de liceu au fost premiaţi la gală, între aceştia s-au numărat şi Patrick Ciorcilă, care a primit un premiu special, dar şi grupul vocal Junior VIP, protagonist într-un spectacol de la Opera Naţională din Cluj, „Sunetul muzicii", şi înotătoarea Naomi Ciorap, de la Liceul pentru Deficienţi de Vedere, premiată la competiţii internaţionale, precum şi echipa de juniori a „U" Mobitelco, campioană naţională la categoria Under 15.

Premiul pentru „Formatorul anului", atribuit celui care a avut cei mai mulţi elevi nominalizaţi la gala din acest an, i-a fost acordat profesoarei Mara Pop, de la liceul de muzică Sigismund Toduţă. „Sunt onorată de premiu, dar oricine dintre colegi ar fi putut fi în locul meu. Le mulţumesc părinţilor care m-au format, colegilor, dar şi elevilor cu care lucrez zilnic şi care mă ajută să devin mai bună", a spus Pop, pe scenă.

Premiile au fost acordate de mai multe companii clujene, între care producătorul de lenjerie Jolidon şi Banca Transilvania.

Iată categoriile de excelenţă ale galei:
1.Ambasador pentru Cluj - pentru cei care au făcut Clujul cunoscut în lume, prin activitatea desfaşurată în acest an
2.Social - pentru contribuţia la binele comunităţii, şi implicare socială
3. Arte, ansambluri - pentru rezultatele obţinute în echipă, la balet, muzică, teatru, film, pictură, sculptură, fotografie etc.
4. Arte, individual - pentru rezultatele obţinute la balet, muzică, teatru, film, pictură, sculptură, fotografie
5. Sport de echipă - pentru rezultatele obţinute în echipă
6. Sport individual - pentru rezultatele individuale
7. IT - pentru rezultatele obţinute în domeniul IT
8. Ştiinţe - pentru rezultatele obţinute la matematică, fizică, chimie, biologie etc.
9. Mediu - pentru dezvoltarea unor proiecte în domeniul protecţiei mediului, ecologiei etc.
10. Inovaţie - pentru realizări deosebite în domeniul tehnologiilor.

Comenteaza