Locul blestemat din Iclod. Încă un accident teribil de circulaţie. Vezi impactul FOTO / VIDEO

Locul blestemat din Iclod. Încă un accident teribil de circulaţie. Vezi impactul FOTO / VIDEO
Exact în acelaşi loc în care un tânăr a decedat acum 10 zile, astăzi o maşină s-a răsturnat în şanţ, rămânând în poziţie verticală. La bord se aflau doi pompieri care, din fericire, nu au fost răniţi grav.

Un autoturism BMW ce se îndrepta dinspre Dej spre Cluj-Napoca a încercat să vireze la stânga în Iclod, iar o maşină Dacia roşie, care circula din sens opus, nu a putut evita impactul, ricoşând în şanţ. În urma accidentului, Dacia a rămas în poziţie verticală.

Exact în acelaşi loc o persoană a murit şi alte cinci au fost rănite săptămâna trecută.

UPDATE 13:30 "În maşina Dacia Logan se aflau doi pompieri, care erau în timpul serviciului. În urma accidentului aceştia nu au fost răniţi. Sunt angajaţi ai Departamentului de Pompieri Dej", a declarat Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj.

"Am auzit o bubuitură mare. Probabil şoferul autoturismului BMW nu a apreciat viteza Daciei", a afirmat, pentru ziuadecj.ro, un martor ocular al accidentului.

UPDATE 13:35 Maşina a fost scoasă acum din şanţ de către pompieri.

UPDATE 14:00 Surse neoficiale au declarat, pentru ziuadecj.ro, că în autoturismul Dacia se afla şi comandantul Detaşamentului de Pompieri Dej, Ovidiu Rad.

Etichete
Comenteaza