Mentalist clujean la Românii au talent. Petre: "M-a lăsat cu gura căscată". Vezi ce i-au transmis bloggerii clujeni pe twitter VIDEO

Mentalist clujean la Românii au talent. Petre:
Mentalistul clujean Cristian Gog a trecut fără emoţii de preselecţia concursului Românii au Talent, după ce a şocat juriul. Gog este puternic susţinut în competiţie de o parte din blogosfera clujeană.

Gog l-a rugat pe Mihai Petre să ghicească un număr pe care l-a scris pe o hârtie şi i-a cerut lui Andi Moisescu să-l ajute în a tăia un articol de ziar. Apoi Gog i-a cerut acestuia să-i citească primul rând din bucata de hârtie înmânată - şi care se afla deja scris într-un plic cu care Gog a intrat pe scenă.

Numărul în care Gog îndoaie linguri nu putea să lipsească din reprezentaţie, cunoscut fiind faptul că acesta este trucul preferat al mentalistului clujean.

La sfârşitul numărului, juriul a rămas cu gura căscată şi s-a ridicat în picioare ca să-l aplaude. "Am rămas cu gura căscată. Nici nu vreau să ştiu cum ai reuşit", i-a spus Mihai Petre. "E minunat ce poţi să faci, mi-e frică de talentul tău. M-ai lăsat fără cuvinte", i-a spus şi Andra.

"Ar putea să mă facă să spun ce vrea el, îi mulţumesc că măcar acum mă lasă să spun ce vreau", i-a spus şi Andi Moisescu. Toţi cei trei i-au acordat acestuia "Da"-ul fără rezerve iar Gog intră, astfel, în etapa următoare.

După difuzarea înregistrării pe postul Pro TV, pe twittosfera clujeană, formată în mare parte din susţinători ai lui Gog în competiţie, au curs mesajele: "l-am văzut pe Cristian Gog u-lu-i-tor. Juriul a executat alături de toată sala STANDING OVATIONS! Felicitări Cristi!", a scris Dan Olteanu pe twitter.

"M-a sunat taică-meu să-mi zică să nu mă mai joc cu Cristian Gog, că ăsta-i necuratu! :)", a scris şi Alex Bartiş. "Cristian Gog, ai fost extraordinar la Românii au talent!", a consemnat şi Ciprian Borsan. "Grozavă prestaţie!", a scris Andreea Apetroae.

Gog este susţinut în competiţie de mai mulţi bloggeri clujeni, care au afişat un banner pe propriile bloguri, de mai multe luni, şi au creat un hashtag pe reţeaua de socializare twitter, #sustincristiangog

Comenteaza