Boc şi Daniel Morar, la târgul de carte Gaudeamus. Vezi ce a răspuns fostul premier când a fost întrebat dacă va candida la Primărie VIDEO

Boc şi Daniel Morar, la târgul de carte Gaudeamus. Vezi ce a răspuns fostul premier când a fost întrebat dacă va candida la Primărie VIDEO
Fostul premier Emil Boc a vizitat târgul de carte Gaudeamus, din centrul Clujului, astăzi. A fost asaltat de vizitatori, care i-au urat "bine aţi venit acasă", de admiratori care şi-au făcut fotografii cu el, şi de ziarişti, cărora nu le-a răspuns la întrebări.

"E o vizită privată, totul e privat", a răspuns Boc întrebat din nou dacă s-a gândit să candideze la Primăria oraşului Cluj-Napoca. Întrebat ce carte şi-a cumpărat sau ce îl interesează, Boc a răspuns că abia a ajuns la târg, după care a vizitat câteva standuri de carte, a dat mâna cu vizitatorii şi s-a fotografiat cu aceştia.

Târgul Gaudeamus e deschis în piaţa Unirii din Cluj-Napoca, până mâine. Cortul cu zeci de standuri a fost luat cu asalt astăzi de vizitatori, şi pentru faptul că aceştia au mai mult timp liber azi faţă de zilele trecute.

UPDATE  Emil Boc s-a întâlnit la Gaudeamus cu şeful Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Daniel Morar, prezent şi el la târg, îmbrăcat "în civil". Boc a cumpărat şi o carte, pe care însă a ambalat-o cu grijă într-o pungă. Întrebat ce carte a cumpărat, Boc a răspuns din nou "sunt chestiuni private".

La targ a venit si procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, clujeanul Daniel Morar.

Comenteaza