Primăria amână soarta "U" până după alegeri VIDEO

Primăria amână soarta
Soarta Universităţii Cluj se amână până după alegerile locale. Aproape 2.000 de suporteri au ieşit aseară în stradă şi au mărşăluit prin centrul oraşului, pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la situaţia grea în care se află echipa şi pentru a cere autorităţilor locale să se implice în găsirea unei soluţii. Primăria va lua în discuţie subiectul abia la prima întrunire a noului consiliu local.

Suporterii Universităţii Cluj s-au strâns ieri în centrul oraşului pentru a-şi exprima îngrijorarea cu privire la situaţia în care se găseşte clubul, după ce finanţatorul Walter Florian şi-a anunţat plecarea. Oameni de toate vârstele au cântat şi le-au reamintit autorităţilor locale că spiritul Universităţii nu trebuie lăsat să moară. Vezi ce spun câţiva dintre suporteri, în materialul video

Municipalitatea este acţionar minoritar al clubului de fotbal. Reprezentanţii primăriei amână luarea unei decizii până după alegerile de duminică. "Cu proxima întâlnire a consiliului local primăria va pune la dispoziţia noului plen o informare completă cu privire la situaţia echipe de fotbal. Şedinţa este publică şi la ea vor putea participa şi membrii galeriei să îşi exprime opiniile, urmând ca o decizie să se ia de noul Consiliu Local", spune purtătorul de cuvânt al Primăriei, Oana Buzatu.

Clubul "U" se află într-o situaţie dificilă, după ce principalul finanţator, Florian Walter, a plecat la Petrolul Ploieşti cu cei mai buni dintre fotbalişti. Walter a anunşat că este dispus să vândă clubul unui alt investitor.

Comenteaza