Explozie la un imobil din Dej. Două persoane au ajuns la spital FOTO/VIDEO

Explozie la un imobil din Dej. Două persoane au ajuns la spital FOTO/VIDEO
Două persoane au ajuns la spital în urma unei explozii ce a avut loc în această seară într-o bucătărie de vară situată pe strada Hașdeu din Dej.

Din primele informații, un bărbat care locuia în imobilul respectiv ar fi dat drumul la gaz și s-a dus la un magazin din apropiere. La întoarcere, acesta și-ar fi aprins o țigară moment în care s-a produs explozia. Geamurile imobilului s-au spart, iar cioburile s-au împrăștiat în toată curtea.

În urma deflagrației, un bărbat de 35 de ani a suferit arsuri și a fost transportat de urgență la Spitalul Municipal Dej. Un alt bărbat cu handicap fizic, care se afla într-o altă încăpere, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La fața locului s-au deplasat o ambulanță, un echipaj SMURD și o echipă a pompierilor dejeni. La această oră, criminaliștii efectuează cercetări la fața locului pentru a stabili cu exactitate cauzele exploziei.

O echipă E-On Gaz a sistat furnizarea cu gaze naturale pe toată strada.

UPDATE 22.25. Răsturnare spectaculaosă de situație. Conform unor surse judiciare, bărbatul de 35 de ani ar fi lăsat un bilet de adio drept pentru care, anchetatorii iau în calcul varianta unei tentative de sinucidere.

UPDATE 22.58. Doctorul Mariana Baciu de la Serviciul de Ambulanță Dej a precizat că tânărul a suferit arsuri pe 27% din suprafața corpului.

 

 

 

Etichete
Comenteaza