Mix artistic la “Zilele Dejului”. Tudor Chirilă şi “Vama” ratează evenimentul

Mix artistic la “Zilele Dejului”. Tudor Chirilă  şi “Vama” ratează evenimentul
Mai mulţi artişti, formaţii de muzică uşoară, dar şi numeroşi interpreţi de muzică populară vor urca pe scenă la “Zilele Dejului”, ce vor fi organizate în acest week-end.

Capetele de afiş ale evenimentului erau Smiley şi Vama, dar formaţia ce-l are ca solist pe Tudor Chirilă nu va mai ajunge din cauză că interpretul suferă de laringită acută.

În locul trupei respective, la Dej ar putea sosi trupa Iris. Concertele de muzică uşoară sunt programate sâmbătă seară, în Piaţa Bobâlna din Dej. Alături de diverşi artişti locali, pe scenă vor urca începând cu ora 21:00, Alexandra Ungureanu & Crush, respectiv Daggu Project din Germania, Smiley şi formaţia care ar urma înlocuiasă trupa Vama. Zilele municipiului Dej vor fi inaugurate însă vineri, la ora 10:00, la Muzeul municipal Dej, unde va avea loc vernisajul expoziţiei "Nicula, spiritualitate şi comuniune" şi vor fi lansate mai multe volume. Seara, de la ora 21:00, în Piaţa Bobâlna va avea loc un "Dj party".

"Zilele Dejului" vor integra şi Festivalul de muzică şi dansuri populare Samus - ediţia a 35-a, ce se va desfăşura duminică. După un spectacol de teatru de păpuşi, programat de la ora 10:00, începând cu ora 14:00 vor ieşi la rampă numeroase ansambluri şi artişti. Invitaţii principali, ce vor concerta în cursul serii, sunt Mariana Anghel, acompaniată de Orchestra de muzică populară "Someşana", dirijată de profesorul Zenu Zanc, respectiv Nicolae Furdui Iancu, ce va fi acompaniat de Orchestra "Crai nou". Evenimentul se va încheia duminică seară, cu un foc de artificii.

 

 

Etichete
Comenteaza