Show cu Iris şi Smiley la Zilele Dejului

Show cu Iris şi Smiley la Zilele Dejului
Mii de oameni şi-au dat întâlnire în Piaţa Bobâlna pentru a sărbători Zilele Municipiului Dej. Deschiderea oficială a avut loc vineri la Muzeul Municipal, unde după alocuţiunea primarului Costan Morar a fost vernisată o expoziţie de icoane pe sticlă şi fotodocumente şi s-au lansat două cărţi. Vineri seara, în Piaţa Bobâlna a fost o petrecere în aer liber, DJ Party.

După ce pe scenă au urcat talentele locale, printre care şi Raul Şipoş, dejeanul care a participat la "Românii au talent", a venit rândul artiştilor consacraţi să facă spectacol. Balul a fost deschis de Alexandra Ungureanu & Crush. "E foarte frumos că s-a organizat o petrecere cu mai multe feluri de muzică şi de artişti. A fost fain, ne aşteptam să fie, adică la Zilele Dejului nu putea să fie decât super-petrecere şi aşa a şi fost", a spus aceasta, la sfârşitul concertului.

Trupa Iris nu a mai avut nevoie de nicio prezentare, miile de dejeni au fredonat alături de Cristian Miculescu melodii celebre precum "Floare de iris" sau "Baby". Cel mai aşteptat moment al serii a fost sosirea lui Smiley. Deşi acesta şi-a făcut apariţia în jurul orei 01:00 deoarece a avut un alt concert la Baia Mare, publicul l-a aşteptat cu nerăbdare. Primele acorduri ale formaţiei au animat mulţimea.

"M-am simţit foarte bine. E prima oară când vin la Dej şi cu siguranţă mă voi întoarce. Mi-a plăcut foarte mult, oamenii sunt senzaţionali, au cântat toate piesele, au dansat, s-au bucurat. De-aia vin să fac concerte - ca oamenii să se distreze", a spus Smiley. Acesta le-a şi transmis un mesaj dejenilor: "Rămâneţi la fel, distraţi-vă în continuare şi bucuraţi-vă de ceea ce aveţi!".

Sărbătoarea a continuat ieri cu Festivalul SAMVS, ajuns la cea de-a 35-a ediţie. Manifestările au fost marcate printr-un spectacol folcloric, având ca protagonişti ansambluri de dansuri populare şi interpreţi de muzică populară din Transilvania, capete de afiş fiind Mariana Anghel şi Nicolae Furdui-Iancu. Seara s-a încheiat cu focuri de artificii.

 

Etichete
Comenteaza