Kogălniceanu, strada Zilelor Culturale Maghiare mâine; ce poţi face joi în oraş

Kogălniceanu, strada Zilelor Culturale Maghiare mâine; ce poţi face joi în oraş
Concerte şi standuri ale producătorilor, editurilor şi muzeelor, dar şi terase, pe strada Mihail Kogălniceanu din centrul Clujului, de mâine la Zilele Culturale Maghiare.

Strada festivalului va fi deschisă mâine la ora 11 iar la ora 15, pe scena amplasată pe stradă, are loc un spectacol de dans al copiilor din Căpușu Mare. Două ore mai târziu e programat concertul Operettissimo, de la ora 18 clujenii pot admira dansuri renascentiste cu trupa Passeggio, iar de la ora 19 concertul lui Baricz Gergő.


Tot mâine, la ora 15, doritorii pot face un tur al orgilor din bisericile clujene, cu informații în limbile maghiară și română. Întâlnirea grupului are loc la Biserica Reformată de pe strada  Kogălniceanu.


Expozițiile nu lipsesc nici mâine: la ora 17, la Asociația Barabás Miklós Céh va avea loc vernisajul expoziției lui Soó Zöld Margit, în timp ce la cafeneaua Insomnia va fi deschisă expoziția lui Mányoki Bence.


La ora 18, organistul Erich Türk concertează la Biserica Luterană de pe bulevardul 21 Decembrie 1, iar la ora 20 în piața Unirii cântă Edda.

Comenteaza