100 de misiuni într-o lună, pentru jandarmii clujeni. Cea mai importantă a fost meciul CFR - Steaua

100 de misiuni într-o lună, pentru jandarmii clujeni. Cea mai importantă a fost meciul CFR - Steaua
Mai bine de 100 de misiuni au fost executate de jandarmii Grupării de Jandarmi Mobile din Cluj-Napoca în luna mai. Cea mai importantă misiune a acestora a fost meciul CFR Cluj - Steaua Bucureşti.

Majoritatea sunt misiuni de patrulare, dar aceştia au asigurat şi misiuni de asigurare a ordinii publice la 20 de manifestări culturale, artistice sau religioase şi la cinci manifestări sportive. De asemenea în luna mai s-au executat şi 292 misiuni de punere în aplicare a mandatelor de aducere, conform unei informări a grupării de jandarmi.


Jandarmii arată că în luna mai au constatat 48 infracţiuni, cu 57 de făptuitori prinşi şi au aplicat 532 de amenzi, în valoare totală de peste 75.000 de lei. Cele mai importante misiuni ale jandarmilor, în luna mai, sunt cele de asigurare a ordinii publice la meciul de fotbal între CFR Cluj şi Steaua Bucureşti, din 21 mai, unde au fost dislocaţi peste 200 de jandarmi. Şi la Raliul Clujului jandarmii au asigurat ordinea publică: aproximativ 150 de jandarmi au participat la misiune.

Comenteaza