113 noi agenți de ordine publică, absolvenţi de Cluj. 2 şefi de promoţie în 2016

113 noi agenți de ordine publică, absolvenţi de Cluj. 2 şefi de promoţie în 2016
Pentru a doua oară în istoria Școlii de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" Cluj-Napoca, o serie de absolvenți are 2 șefi de promoție. Prima dată s-a întâmplat în anul 2005 iar acum, din nou, departajarea primilor doi absolvenți a fost imposibilă, Flităr Claudia din județul Brașov și Mocîrcioiu Ionuț-Constantin din județul Gorj împărțind, cu media 9,67, titlul de șefi de promoție.

La festivitatea de acordare a gradului profesional de vineri, 22 iulie, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan" Cluj-Napoca și-a luat rămas bun de la cea de a 11-a promoție de absolvenți: 113 noi agenți de poliție, dintre care 51 de fete și 62 de băieți.

La festivitatea înălţării în grad au participat comisar-șef de poliție Sorin Ciurezu, șeful Serviciului Evidență Informatizată din cadrul Direcției Management Resurse Umane a Inspectoratului General al Poliției Române; chestor de poliţie Tudor Grindean - şeful Inspectoratului de Poliție Județean Cluj; primarul municipiului Cluj-Napoca Emil Boc, precum și numeroase oficialităţi judeţene şi locale şi parteneri educaţionali ai şcolii.

Cei 113 absolvenţi au fost pregătiţi pentru specializarea Ordine Publică. În data de 1 august 2016, tinerii agenţi se vor prezenta la unităţile de repartiţie, pentru a-şi începe activitatea.

Înfiinţată în anul 2004, şcoala de poliţie clujeană a pregătit până acum unsprezece serii de elevi, reprezentând peste 2.200 de agenţi de poliţie.

Comenteaza