16 persoane rănite după ce microbuz şi un TIR s-au ciocnit în judeţul Cluj

16 persoane rănite după ce microbuz şi un TIR s-au ciocnit în judeţul Cluj
Şaisprezece persoane au fost rănite, vineri dimineaţă, pe DN1C Cluj-Napoca – Gherla, unde microbuz şi un TIR s-au ciocnit.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, comisar-şef Daniel Boie, accidentul care a avut loc vineri dimineaţă, pe DN1C, în urma căruia 16 persoane au fost rănite, s-a produs ca urmare a neacordării de prioritate.

"Este vorba despre un microbuz cu muncitori care a intrat în remorca unui TIR. Şoferul TIR-ului a făcut un viraj ca să intre pe un drum lateral, iar microbuzul a intrat în remorca TIR-ului", declara purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, vineri dimineaţă, citat de news.ro

Şoferii, cel al microbuzului în vârstă de 29 de ani, din judeţul Cluj, şi cel al TIR-ului de 37 de ani, din judeţul Bihor, nu consumaseră băuturi alcoolice, potrivit sursei citate.

Poliţiştii au deschis, în cauză, un dosar penal de vătămare corporală din culpă.

Şaisprezece persoane au fost rănite, vineri dimineaţă, în urma accidentului produs pe DN1C Cluj-Napoca - Gherla, în zona localităţii clujene Răscruci, în care au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un TIR.

Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie, la locul accidentului intervenind patru autospeciale ale ISU.

Traficul în zona în care s-a produs accidentul a fost blocat aproximativ două ore.

 

Etichete
Comenteaza